Klanten geven ons gemiddeld een 9,5
024 203 04 48   |   Op afspraak

Services

Systeembeheer

Systeembeheer: voor continuïteit op de werkvloer

Per ongelijk een verkeerd bestand verwijderd? Loopt je computer vast, of staat er een wachtrij in de helpdesk? Deze problemen hebben grote invloed op de gehele organisatie. Omdat een interne IT-specialist vaak een beperkte rol vervult en veel tijd, energie en geld kost door studies, ben je afhankelijk van noodoplossingen. Nergens voor nodig. Met het uitbesteden van systeembeheer vermijd je al deze risico’s en zorg je voor continuïteit in je IT omgeving, in plaats van een verspilling aan geld, tijd en energie. Zo voorkom je irritatie bij jezelf én je medewerkers en leg je de focus op belangrijke zaken: het draaien van je bedrijf.

Dit levert systeembeheer je op

Van thuiswerkplek tot kantoortuin, van wifi tot vast internet en van servers tot randapparatuur: wij regelen het. Zo houd jij tijd over voor belangrijke zaken: de kernactiviteiten van je bedrijf. Je bespaart op werving en selectie en profiteert mee van schaalvoordeel. Ons doel? Elkaar zo weinig mogelijk zien. Pas dan is er stabiliteit voor de kernactiviteiten van je bedrijf.

Zo gaan wij te werk

De één gooit het liefst alles over schutting, de ander beheert liever een deel zelf. Wat voor jou ook werkt: wij stellen ons flexibel op aan jouw wensen. Wij zorgen dat systeembeheer geen ‘moetje’ is, maar een manier om efficiënt te werken. Met de nieuwste technologieën en een aantal knappe koppen die met je meedenken op de korte en lange termijn. Of er nu een printer kapot is of je een compleet nieuwe locatie opent.

Meer weten?

Bellen is voor ons makkelijk. Liever mailen? Kan natuurlijk ook.

Hier kun je op rekenen:

Bespaar op de kosten

Geen gedoe met personeel en vacatures.

Blijf up-to-date

Altijd aan het werk op het nieuwste systeem.

Reken op een professional

Met jarenlange ervaring in de IT.

Kom niet voor verrassingen te staan

Door wekelijkse rapportages en een blik op de toekomst.

Alles weten over onze werkwijze en tarieven?

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek. Dan kijken we samen naar een oplossing die past bij jou en je onderneming.

Wij helpen ook met

Kennismaken zonder verplichtingen?

KVK: 805572446815 | BTW-ID: NL00345555               © Copyright 2022 | Website door Company Fuel