Klanten geven ons gemiddeld een 9,5
024 203 04 48   |   Op afspraak

Services

Security

Cyber security: vergroot je digitale veiligheid

Uitval van cruciale IT systemen, een onbereikbare website of het verlies van data? Je moet er niet aan denken. Gebruik jij digitale betalingsvormen of bewaar je intellectueel eigendom en vertrouwelijke gegevens? Dan ben je (in)direct doelwit van digitale diefstal, ook wel cybercrime genoemd. Het gevolg? Ernstige imago- of financiële schade, of je nu een multinational of MKB bent. Vergeet ook het steeds populair wordende thuiswerken niet, want waar we ook zijn delen we privacygevoelige data en maken we gebruik van publieke wifi en (soms onveilige) internet-routers.

Dit levert Cyber security je op

Op dit moment zijn malware en ransomware (schadelijke en kwaadaardige software) de grootste bedreiging voor elke onderneming. Deze weten op slinkse wijze door te dringen in elke organisatie. Ook het verliezen van kritieke bedrijfsgegevens door een hack en de daarmee gepaarde reputatieschade is een groot risico. Met een grondige kritische analyse brengen wij al deze risico’s in kaart en helpen met het verbeteren van de digitale weerbaarheid.

Zo gaan wij te werk

De juiste cyber security vind je terug bij mensen en techniek. Daarom brengen wij middels een intake alle kritische systemen in kaart. Daarna komen wij met een risicoanalyse. Ben je het eens met onze bevindingen? Dan komen we met een adviesrapport met daarin alle oplossingen en helpen waar nodig met de implementatie. Met de nieuwste technologieën en een aantal knappe koppen die met je meedenken op de korte en lange termijn.

Je personeel waardevolle securitykennis en -skills laten opdoen? Wij geven Security Awareness Trainingen, zowel op locatie of online. In kleine en grote groepen.

Meer weten?

Bellen is voor ons makkelijk. Liever mailen? Kan natuurlijk ook.

Hier kun je op rekenen:

Concentreer je op je core business

Zonder afleiding van een mogelijke gevaren.

Krijg inzicht in het beveiligingsniveau

Word bewust van alle risico’s.

Vergaar kennis over cyber security

Train jezelf en je personeel.

Reken op een professional

Met jarenlange ervaring in de IT.

Meer weten over onze werkwijze en tarieven?

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek. Dan kijken we samen naar een oplossing die past bij jou en je onderneming.

Wij helpen ook met

Kennismaken zonder verplichtingen?

KVK: 805572446815 | BTW-ID: NL00345555               © Copyright 2022 | Website door Company Fuel